Articole Medicale

Inapoi la categorie

S-a lansat cea mai mare clinica de ortodontie din Romania

Unica clinica specializata in Ortodontie din Romania si-a inaugurat noul sediul in Bucuresti, pe strada Petofi sandor, nr.4, sector 1.  Deschisa acum 7 ani de Dr. Emilia Gheorghiu-Milicin, noua clinica Ortodent isi propune sa continue traditia serviciilor si metodelor performante de ortodontie la cele mai inalte standarde mondiale.

Ortodent este cea mai mare clinica de specialitate din tara care se poate mandri cu 7 scaune de ortodontice, cu metode de tratament moderne, performante si personalizate, cu experienta echipei certificata de tratamentele ortodontice finalizate cu rezultate exceptionale, garantate pe viata.

“incercam sa ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul ortodontic pe plan mondial. Pe termen lung suntem increzatori in faptul ca Ortodent nu va fi doar un business solid, ci va contribui totodata la imbunatatirea calitatii vietii unui numar foarte mare de oameni, a declarat Dr. Emilia Gheorghiu-Milicin.”

Dr. Emilia Gheorghiu-Milicin este specialist in Ortodontie, absolventa a Universitatii Nationale autonome din Mexico City, absolventa a peste 25 de cursuri internationale de formare profesionala, membru al Federatiei Mondiale de Ortodontie, membru international al asociatiei americane de Ortodontie.

Ortodontia este ramura stomatologiei specializata in diagnosticarea, preventia si tratamentul iregularitatilor dentare si dento-faciale. Bracketii, aliniatoarele si alte tipuri de aparate ortodontice sau ortopedice sunt utilizate pentru corectarea anomaliilor prin modificarea pozitiei dintilor si remodelarea osoasa. Printre serviciile clinicii Ortodent se numara servicii de estetica dento-faciala, tratamente de albire, profilaxie si detartraj, servicii conexe oricarui tratament ortodontic.