Tratamentul Suresmile

Ortodent este prima clinica din Romania care poate trata pacientii cu ajutorul sistemului SureSmile®.
Infiintata in 1998, compania OraMetrix a dezvoltat sistemul SureSmile®, o tehnologie digitala revolutionara care ii ajuta pe medicii ortodonti sa diagnosticheze, planifice si trateze oferind cel mai precis si personalizat tratament.

Tehnologia SureSmile® transforma precizia ortodontica in arta!

Cand spunem precizie, spunem mai putin timp de purtare a aparatelor dentare, mai putine vizite la cabinetul specialistului si rezultate de inalta calitate.

Probabil, cu totii ati auzit de la prieteni si familie ca purtarea unui aparat dentar presupune un angajament de lunga durata, de minim doi ani.
Nu mai este cazul!

De peste un secol, medicii ortodonti au creat zambete superbe cu ajutorul aparatelor dentare ce necesitau ajustari manuale, efectuate in cadrul a numeroase vizite medicale. Aceasta ajustare este cunoscuta de pacienti, sub numele de strangere a arcurilor.

Dezvoltarea conceptului de SureSmile® a fost realizabila datorita unor experti inovatori in ortodontie si tehnologie.

Expertii au avut o idee revolutionara: folosirea tehnologiei robotice pentru personalizarea arcurilor. Acesti roboti nu numai ca puteau indoi arcurile la o temperatura crescuta, dar le puteau arcui mult mai precis decat se putea face manual.

Arcuirea precisa si proprietatile formei arcurilor din aliaj cu memorie reduc durata tratamentelor si imbunatatesc calitatea rezultatului final, prin miscarea dintilor mai direct si previzibil catre pozitia lor finala.

Aceste arcuri, confectionate dintr-un aliaj de cupru-nickel-titan, sunt preferate datorita fortelor reduse si continue de miscare a dintilor, prin activarea termica la nivelul cavitatii bucale.

Tehnologia SureSmile® ii permite specialistului ortodont sa calculeze toata personalizarea necesara planului de tratament, prin definirea vizuala a pozitiei optime a dintilor. Planul este mai apoi pus in aplicare cu ajutorul robotilor SureSmile®, scurtand durata tratamentului cu un procent de 30% si crescand considerabil calitatea rezultatelor.

Tratamentul SureSmile
Tratamentul SureSmile
Tratamentul SureSmile
Revolutia SureSmile® este acum in Romania!

Tehnologia SureSmile® creaza un zambet considerabil mai placut pentru pacienti. Ea ofera precizie, rezultate mai bune si un zambet superb, intr-un timp mai scurt decat o pot face aparatele dentare conventionale.

Un studiu independent, publicat in World Journal of Orthodontics, a demonstrat ca pacientii tratati cu SureSmile® au experimentat un tratament mai scurt si un rezultat calitativ crescut decat cei tratati in mod traditional. Precizia este baza tehnologiei SureSmile®.
Pentru tine, asta inseamna un zambet frumos si o cavitate bucala sanatoasa – ambele intr-un timp mai scurt decat cu aparatele dentare traditionale!

Niciun dezavantaj, doar beneficii, acum si pentru pacientii din Romania!

Revolutia SureSmile
Niciun alt tratament ortodontic nu ofera precizia tehnologiei SureSmile® !

Cu aparatele dentare SureSmile® specialistul ortodont poate crea designul unui zambet mult mai precis si mai predictibil de la inceputul tratamentului, decat a putut-o face vreodata! In locul miscarii dintilor, unul cate unul, in pozitia corecta, prin indoirea manuala a arcurilor, SureSmile® foloseste o tehnologie 3D, care face acest proces mai eficient si mai direct.

Arcurile sunt indoite cu ajutorul robotilor, dupa specificatiile specialistului. Aceste arcuri “inteligente” retin pentru totdeauna prescriptia medicului si sunt activate automat de temperatura corpului pacientului.

Precizia SureSmile
O ruta mai directa catre un zambet frumos!

S-a demonstrat ca SureSmile® reduce durata tratamentului cu aproximativ 30%. Acest procent a fost calculat pe baza studiilor efectuate pe mai mult de 40.000 de pacienti. Incepand cu anul 2004, SureSmile® a fost folosit la 150.000 de pacienti de catre medici ortodonti din Statele Unite, Europa, Australia, Noua Zeenlanda si Canada.

Cu aceasta tehnologie, dintii nu se misca mai repede, ci se misca mai precis in pozitia finala calculata de specialist, eliminand fortele nedorite.

SureSmile® vs. Aparatele dentare traditionale

Spre deosebire de tratamentul ortodontic traditional, care se bazeaza pe mulaje din gips, SureSmile® ofera specialistului ortodont sansa de a crea un mulaj 3D computerizat al dintilor, scanand tridimensional, cu ajutorul caruia se elaboreaza un plan de tratament obtinandu-se o simulare a rezultatului final al tratamentului cu o marja de eroare foarte mica.

Tratamentul SureSmile

1. SureSmile creaza un mulaj 3D computerizat, dupa muscatura pacientului, cu ajutorul tehnologiei avansate de scanare a danturii.

2. Cu ajutorul mulajului 3D, specialistul poate vedea dintii si relatia dintre ei, din toate unghiurile.

3. Odata ce planul de tratament este stabilit, tehnologia SureSmile programeaza un robot sa arcuiasca sarmele cu memorie conform prescriptiei.

Tratamentul conventional

1. In ortodontia traditionala, doctorul foloseste un mulaj confectionat din gips, pentru a elabora un plan general de tratament.

2. Finizarea pozitiei dintilor este dezvoltata in timp, prin monitorizarea progreselor in cadrul controalelor frecvente.

3. Arcurile sunt indoite manual in cabinet, in cadrul fiecarei vizite, necesitand ajustare continua pe parcursul tratamentului.