Despre noi

Clinica noastră

Ortodent este prima clinică specializată în ortodonție din România, înființată de către dr. Emilia Milicin, în anul 2005. Încă de la început ne-am propus să aducem servicii și metode performante de tratamente în ortodonție, la cele mai înalte standarde mondiale. Iar la ora actuală, Ortodent este cea mai mare clinică de ortodonție din țara, cu 7 scaune de lucru, metode de tratament moderne, performante și personalizate, experiența echipei fiind certificată de tratamentele ortodontice finalizate cu rezultate excepționale. În clinica noastră, tratamentele sunt personalizate, în funcție de nevoile fiecărui pacient. De asemenea, suntem singura clinică din România care oferă prețul pentru întregul plan de tratament, încă de la începutul acestuia.

În anul 2013, am fost prima clinică care o introdus sistemul SureSmile în România, o tehnologie digitală revoluționară care ne ajută să îți oferim cel mai precis și personalizat tratament, într-un timp redus cu 25-30% față de cele clasice. Datorită simulărilor tridimensionale, tu ai posibilitatea să vezi încă de la început cum vor arăta dinții tăi la finalul tratamentului. În acest moment, peste 99% dintre pacienții noștri urmează un tratament de îndreptare a dinților cu SureSmile, știind exact cum va arăta zâmbetul lor în curând. Pe noi ne preocupă atât partea estetică, cât și cea funcțională, deoarece un zâmbet perfect nu înseamnă numai să ai dinți drepți, ci să ai și o mușcătură corectă.

Echipa noastră

Dr. Emilia Milicin

MEDIC PRIMAR SPECIALIST ÎN ORTODONȚIE ȘI ORTOPEDIE DENTO-FACIALĂ.

Vezi CV

"Încercam să ne dezvoltăm în permanență, din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul ortodontic. Pe termen lung suntem încrezători în faptul că Ortodent va contribui la îmbunătățirea calității vieții unui număr foarte mare de oameni."

Dr. Emilia Milicin

Experienta conteaza

Dr. Ștefania Catană

MEDIC SPECIALIST PROTETICĂ
REZIDENT ORTODONȚIE

Vezi CV
Experienta conteaza
echipa

Ileana Faur

Office Manager
echipa

Lavinia Dumitru

Recepție
echipa

Gabriel Dumitru

Administrație și Organizare
echipa

Gabriela Rusescu

Asistentă medicală
echipa

Liliana Avrămescu

Asistentă medicală
echipa

Daniela Boroeanu

Asistentă medicală și Tehnician
echipa

Tania Manolache David

Tehnician dentar
echipa

Alina Nechifor

Asistentă medicală
echipa

Oana Nechifor

Asistentă medicală
echipa

Gabriela Dascălu

Contabil
echipa

Diana Florea

Office Cleaning
photo