Articole Online

Recomand cu toata increderea Ortodent, cea mai buna clinica de ortodontie, si pe dr. Emilia Milicin.

Toata familia mea a fost tratata sau este in curs de tratament la doamna doctor Milicin. Este singurul medic la care copiii mei merg cu placere. Atmosfera din cabinet este foarte primitoare, tot personalul este amabil, iar doamna doctor este toata un zambet. Si asa si noi…

Am inceput tratamentul din motive de sanatate, pentru ca in urma celor citite pe internet, dar si in urma discutiilor cu medicul ortodont, mi-am dat seama ca pot avea probleme mult mai mari in viitor cu dantura daca nu fac acest pas acum.

In primele zile de purtare a aparatului dentar am avut un usor disconfort, nu foarte mare, in sensul ca simteam ca am ceva in plus, insa in scurt timp m-am obisnuit cu el si parca facea parte din mine. O atentie deosebita a trebuit sa acord igienei, rutina ingrijirii dintilor este putin diferita atunci cand ai aparat dentar, insa cu ajutorul trusei primite la Ortodent si in urma instructiunilor foarte precise din parte personalului medical, mi s-a parut totul foarte simplu. Dureri nu pot sa spun ca am avut, nu le-as cataloga drept dureri, ci mai degraba, asa cum am precizat mai sus, un disconfort in primele zile.

Perioada in care am urmat tratamentul de indreptare a dintilor nu mi s-a parut deloc dificila, controalele periodice nu dureaza mult si nu este un efort deosebit sa mergi o data pe luna sau la 6 saptamani.

Dupa terminarea tratamentului, m-am obisnuit repede si cu sarmulita de contentie si am integrat in rutina zilinica si purtarea gutierelor pe timpul noptii.

Contrar a ceea ce gandeam la inceput, a fost foarte simplu. Desigur, este nevoie de putina disciplina, dar atat timp cat respecțt instructiunile primite si ajungi la rezultatul bun, dinti drepti si un zambet de milioane, merita 100%. Recomand cu toata increderea Ortodent, cea mai buna clinica de ortodontie, si pe dr. Emilia Milicin, deoarece pe acest drum e bine sa ai alaturi un medic ortodont bun, unul dintre cel mai buni specialisti ai acestei tari.

Edi 
4/55 ratings

Comentarii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar că am citit Politica de confidențialitate și îmi dau consimțământul că datele personale să fie prelucrate în vederea publicării comentariului meu.